Boeken

100% Suikervrij boekenreeks by Carola van Bemmelen

Jouw boek is mijn nieuwe ´bijbel´ met meer informatie dan in menig ander voedingsboek, dank daarvoor!

 NIEUW! DE GELUKKIGE ETER

In de Gelukkige Eter ga je ontdekken waarom je steeds maar weer dingen eet die je niet wilt, en welke cruciale rol suikers en snelle koolhydraten spelen in dit proces. De Gelukkige Eter helpt je om te begrijpen hoe onze diepste eet-instincten werken en geeft je handvatten om jezelf te bevrijden van alle stress, schaamte en schuldgevoel rondom jouw eetgedrag. Zodat je weer een relaxte relatie krijgt met eten.

100% Suikervrij in 30 dagen by Carola van Bemmelen

100% SUIKERVRIJ IN 30 DAGEN

Hét complete en praktische handboek voor iedereen die kiest voor een suikervrije leefstijl! Mét praktisch stappenplan dat je op weg helpt in jouw nieuwe leven zonder suiker!

100% Suikervrij voor altijd by Carola van Bemmelen

100% SUIKERVRIJ VOOR ALTIJD

Hoe ga je verder na jouw Sugarchallenge? In dit boek geven we je de antwoorden en ga je samen met ons jouw persoonlijke suikervisie ontwikkelen: veilig van suikervrij naar suikerbewust.

100% Suikervrij Basiskookboek by Carola van Bemmelen

100% SUIKERVRIJ BASISKOOKBOEK

Eet je bloedsuikerspiegel in balans met meer dan 100 recepten zonder suiker. Heerlijk, eenvoudig suikervrij koken met gezonde ingrediënten uit de supermarkt.

 

100% Suikervrij voor Diabetici by Carola van Bemmelen

100% SUIKERVRIJ VOOR DIABETICI

Het eerste food- en lifestyle book ´nieuwe stijl´ voor diabeten dat naadloos aansluit bij de vernieuwde wetenschappelijke inzichten rondom diabetes. Ontdek hoe je diabetes (in veel gevallen) zelf kunt keren en voorkomen!

100% Suikervrij naar jouw natuurlijke gewicht by Carola van Bemmelen

100% SUIKERVRIJ NAAR JOUW NATUURLIJKE GEWICHT

Sugarchallenge special met daarin alle do´s en don´ts voor iedereen die graag een gezond gewicht wil bereiken zónder dieet, maar gewoon door lekker te eten volgens de Sugarchallenge-lifestyle!

100% Suikervrij voor kinderen by Carola van Bemmelen

100% SUIKERVRIJ VOOR KINDEREN

In dit superleuke boek vertellen we je hoe wij, Carola en Ester, onze omschakeling naar een suikervrije en gezonde leefstijl hebben gemaakt met onze gezinnen. Met heel veel praktische achtergrond informatie en tips, maar ook met lekkere recepten en handige dagmenu´s.

100% Suikervrij drinken by Carola van Bemmelen

100% SUIKERVRIJ DRINKEN

Heldere tekst en uitleg over wat we drinken, hoe het gemaakt wordt en wat dit in ons lichaam doet. Met meer dan 100 overheerlijke recepten voor suikervrije drankjes!