Contact

Sugarchallenge Support en Contact

Vraag/ Opmerking/ Informatie?

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of ben je zo blij met jouw resultaten dat je ze graag met ons wilt delen? Dat kan en vinden we leuk! Onze helpdesk is bemand van maandag tot en met vrijdag en we streven ernaar om je binnen 2 werkdagen te antwoorden.

Tip: lees alvast hieronder de meest gestelde vragen (met antwoord), staat jouw vraag er niet bij, stuur dan je vraag via onderstaand formulier eenvoudig en snel naar ons.

Veelgestelde vragen

Wil je snel antwoord? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen.

Zoek je iets over een bepaald onderwerp plaats dan je zoekwoord in het zoekvenster dat je kunt openen door op het vergrootglas rechts bovenaan de site. Je ziet dan vanzelf of er een artikel is geschreven over dit onderwerp

Neem je deel aan één van onze programma´s, dan krijg je toegang tot de ledensite Sugarchallenge Academy. Via de mail heb je hierover informatie ontvangen en je tijdelijke wachtwoord en toegangscode waarmee je in kunt loggen. Je vindt de ledensite HIER.

Gezondheid kan heel complex zijn. We kunnen je richtlijnen en handvatten geven voor wat betreft je voeding en lifestyle en hoe je daarmee jouw gezondheid kunt ondersteunen, maar voor echt specifieke vragen verwijzen we je door naar een (natuur)arts of gespecialiseerd therapeut.

Klik hiervoor onderaan een willekeurige nieuwsbrief op de speciale afmeldlink. Je zult dan geen mails meer van ons ontvangen. Jammer! We hopen je in de toekomst weer een keer terug te zien.

Staat je vraag er niet bij?

Stuur hem dan eenvoudig en snel in door gebruik te maken van onderstaand formulier.

[gravityform id=”20″ title=”true” description=”false” ajax=”false”]