Programma´s

sugarchallenge-carola_van_bemmelen-programma´s
Sugarchallenge Original by Carola van Bemmelen

Stap 1: Sugarchallenge Original

Detox van alle suikers, breng je lichaam in balans en bereik jouw natuurlijke gewicht

In 30 dagen tijd maak je jouw lichaam vrij van de verslavende invloeden van suikers en bewerkte voeding. Het Sugarchallenge Original programma brengt je lichaam in rap tempo in balans en herstelt jouw natuurlijke vetstofwisseling. Hierdoor bereik je zonder honger en door gewoon lekker en gezond te eten weer jouw gezonde gewicht en ervaar je al snel meer energie en een blij lichaam!

Sugarchallenge-carola_van_bemmelen-suikerbrein-voorkant

Stap 2: Suikerbrein programma

Leer samenwerken met je brein, voorkom terugvallen en zorg voor blijvende resultaten

Het suikerbrein programma bevrijdt je brein uit haar suikerhypnose en minimaliseert jouw kansen om terug te vallen in jouw oude gewoonten. Dankzij de 8 Brein Basics leer je hoe jouw brein functioneert en ga je systemen oefenen die je ondersteunen om goed met jouw brein samen te werken. Hierdoor zal het blijvend toestemming geven voor jouw nieuwe gezonde leefstijl en je gaan helpen bij het creëren van een relaxte relatie met voeding!

sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-leverdetox
sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-gezonde_lever

Nieuw: Sugarchallenge Reboot

7-daagse Health Special voor een gelukkige, gezonde lever

Eigenlijk is tweemaal per jaar een lever-Reboot een must voor iedereen die een gezond lichaam en gezonde energie hoog in het vaandel heeft staan. Je kunt het gerust zien als een preventieve kuur-week voor je lever en je lijf. Zeker als je moeite hebt met je energieniveau of last blijft houden van hardnekkige kilo´s vet en teveel schommelingen in de bloedsuikerspiegel is het belangrijk om aandacht te besteden aan je lever. Ook als je steeds weer opnieuw begint met jouw suikervrije leefstijl en het maar niet wil lukken om dit vol te houden (of die hardnekkige kilo´s kwijt te raken) is de Reboot een hele fijne manier om de draad weer op te pakken: des te beter je lever werkt, des te minder problemen je zult hebben met je bloedsuikerspiegel en des te makkelijker je jouw suikervrije weg kunt vervolgen!