Programma´s

In drie stappen naar een gezonde, slanke en blije JIJ!

Sugarchallenge Original by Carola van Bemmelen

Stap 1: Sugarchallenge Original

Detox van alle suikers, breng je lichaam in balans en bereik jouw natuurlijke gewicht

In 30 dagen tijd maak je jouw lichaam vrij van de verslavende invloeden van suikers en bewerkte voeding. Het Sugarchallenge Original programma brengt je lichaam in rap tempo in balans en herstelt jouw natuurlijke vetstofwisseling. Hierdoor bereik je zonder honger en door gewoon lekker en gezond te eten weer jouw gezonde gewicht en ervaar je al snel meer energie en een blij lichaam!

Sugarchallenge Suikerbrein Programma by Carola van Bemmelen

Stap 2: Suikerbrein programma

Leer samenwerken met je brein, voorkom terugvallen en zorg voor blijvende resultaten

Het suikerbrein programma bevrijdt je brein uit haar suikerhypnose en minimaliseert jouw kansen om terug te vallen in jouw oude gewoonten. Het helpt je ontdekken en begrijpen hoe je brein functioneert en leert je alles wat je nodig hebt om goed met jouw brein samen te werken. Hierdoor zal het blijvend toestemming geven voor jouw nieuwe gezonde leefstijl en je gaan helpen bij het creëren van een blijvend gezonde, slanke, blije JIJ.

Informeer me zodra er weer een nieuwe groep gaat starten.

Sugarchallenge Jouw Suikervrije Jaar by Carola van Bemmelen

Stap 3: Jouw suikervrije jaar

Verbind je iedere dag met jouw suikervrije leefstijl en veranker jouw nieuwe gewoonten in jezelf

Nieuwe gewoonten hebben tijd en constante herhaling nodig om ´in te zakken´ en in jouw hersenen nieuwe neuronale snelwegen vormen. Jouw Suikervrije Jaar is met deze gedachte in het achterhoofd ontwikkeld. Door middel van dagelijkse mail ga je je iedere dag opnieuw verbinden met je nieuwe leefstijl. Hierdoor worden je nieuwe gewoonten al snel een automatisme en dat helpt je om te voorkomen dat je terugvalt in je oude gedrag.

Workshops, Masterclasses en Specials

Sugarchallenge Masterclass Emotie-eten by Danny Vermeeren

Masterclass Emotie Eten

Creëer weer een gezonde relatie met eten

Eten als primaire reactie om vooral niet de pijn en intensiteit van je emoties te voelen is voor veel mensen een manier geworden om de stress of ongewenste gevoelens uit het dagelijks leven de baas te kunnen. Met alle gevolgen voor je gewicht en gezondheid van dien. Gelukkig kun je dit doorbreken! Tijdens de Masterclass Emotie Eten ga je ontdekken hoe.