Sugarchallenge Reboot

sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-gezonde_lever

Herken je dit:

 • Je hebt een rolletje met hardnekkig vet aan de bovenkant van je buik (ergens net onder je BH bandje voor vrouwen, voor mannen net onder de borstspieren)
 • Je hebt een pijnlijk punt in het midden van je lichaam (ook weer: net onder het eindigen van je ribbenkast, ongeveer in het midden van de BH)
 • Het lukt maar niet om af te vallen, ondanks een gezonde leefstijl
 • Je hebt last van PMS
 • Je hebt last van cellulite
 • Je cholesterolgehalte is te hoog
 • Je hebt last van hart- en vaatziekten
 • Je hebt pijnlijke borsten voor je menstruatie
 • Je slaapt slecht als je alcohol hebt gedronken
 • Je drinkt eigenlijk teveel alcohol
 • Je hebt regelmatig een (te) kort lontje en kan je soms heel boos voelen

Herken je jezelf in één of meerdere van bovenstaande punten, dan is de kans heel groot dat jouw lever extra aandacht en zorg nodig heeft. Lees in dat geval vooral verder!

Overigens: ook als bovenstaande je niet bekend voorkomt is het belangrijk om verder te lezen. Een gezonde lever is namelijk van levensbelang!

sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-gezonde_lever

De lever reguleert je vetverbranding

Als het gaat om het bereiken en behouden van een gezond gewicht en een gezond en energiek lichaam speelt de lever een belangrijke rol. Hij helpt het lichaam om je bloedsuikerspiegel in balans te houden, zorgt voor de afvoer van gifstoffen èn is een belangrijke beslisser in het al dan niet aanzetten van de vetverbranding.

Toch is de lever bij veel mensen een ondergeschoven kindje, met alle gevolgen van dien: als jouw lever niet optimaal functioneert (dit is het geval bij de meeste mensen) zal je lichaam langzaam vergiftigen en vervetten. Bovendien is het dan lastig om je bloedsuikerspiegel mooi in balans te houden waardoor de hang naar suikers en snelle koolhydraten zal toenemen.

Dit heeft gevolgen voor je energie, gezondheid en je gewicht.

Wist je bijvoorbeeld dat:

Het lichaam alleen dan toestemming geeft voor blijvend gewichtsverlies als de lever optimaal in staat is om alle afvalstoffen die daarbij vrijkomen af te voeren?

De lever een sleutelrol speelt in het aan- of uitzetten van de vetverbranding?

De lever een hoofdrol heeft als het gaat om het managen van een gezonde bloedsuikerspiegel?

Een niet goed functionerende lever een belangrijke rol speelt in het ontstaan van diverse soorten kankers, waaronder borstkanker?

De lever een belangrijke taak heeft bij de aanmaak van energie?

Een gezonde lever ervoor zorgt dat je levensvreugde en plezier ervaart in jouw leven?

De lever centraal

In de Sugarchallenge Reboot zetten we daarom de lever extra in het zonnetje. 7 dagen lang ontvang je alle informatie over hoe het werkt in je lever. Je gaat begrijpen:

 • Wat de lever allemaal doet voor en in je lijf
 • Wat de belangrijkste taak is van je lever (dat is waarschijnlijk niet wat je verwacht)
 • Hoe je kunt herkennen of jouw lever aandacht nodig heeft
 • Hoe je jouw lever optimaal kunt ondersteunen
 • Wat de belangrijkste gifstoffen zijn voor je lever
 • Hoe de ontgiftingsprocessen in de lever werken en wat je kunt doen om deze optimaal te ondersteunen
 • Waarom je dik wordt (of lastig af kunt vallen) als je niet goed kunt ontgiften
 • Hoe je de ontgiftingscapaciteit van jouw eigen lever kunt testen
 • Hoe het echt zit met cholesterol en hoe je jouw cholesterolgehalte zonder medicijnen prima in balans kunt brengen en houden
 • Waarom suiker zo slecht is voor je cholesterol
 • Waarom steeds meer Nederlanders een vette lever hebben
 • Welke rol de lever speelt bij het ontstaan van een te hoge bloeddruk
 • Hoe een vette lever ontstaat en wat je kunt doen om hem te genezen
 • Wat de mentaal-emotionele betekenis is van de lever
 • Wat de invloed is die de lever heeft op je gewicht en hardnekkig vet op de buik
sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-gezonde_lever

In 7 dagen jouw lever Rebooten

De lever is een machtig orgaan dat zichzelf met de juiste zorg en aandacht prima weer kan regenereren. Tijdens de Sugarchallenge Reboot ga je leren hoe dit werkt en wat je kunt doen om jouw lever gelukkig, gezond en vitaal te houden. Dit is hoe de Reboot eruit ziet:

sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-gezonde_lever

Alles over je lever

Je ontvangt in de cursusomgeving van onze Sugarchallenge Academy iedere dag uitgebreide informatie over hoe de lever werkt.

sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-gezonde_lever

Levervriendelijk eten

Iedere dag eet je een overheerlijke ´levervriendelijke´ maaltijd met daarin de optimale voedingsstoffen die nodig zijn om je lever een extra boost te geven.

sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-gezonde_lever

Spelregels voor een gezonde lever

Je ontvangt een handige manual met daarin alle achtergronden en spelregels die je blijvend kunt toepassen voor een gelukkige, gezonde lever!

Is de Reboot voor jou?

Eigenlijk is tweemaal per jaar een lever-Reboot een must voor iedereen die een gezond lichaam en gezonde energie hoog in het vaandel heeft staan. Je kunt het gerust zien als een preventieve kuur-week voor je lever en je lijf. Zeker als je moeite hebt met je energieniveau of last blijft houden van hardnekkige kilo´s vet en teveel schommelingen in de bloedsuikerspiegel is het belangrijk om aandacht te besteden aan je lever.

Ook als je steeds weer opnieuw begint met jouw suikervrije leefstijl en het maar niet wil lukken om dit vol te houden (of die hardnekkige kilo´s kwijt te raken) is de Reboot een hele fijne manier om de draad weer op te pakken: des te beter je lever werkt, des te minder problemen je zult hebben met je bloedsuikerspiegel en des te makkelijker je jouw suikervrije weg kunt vervolgen!

Kortom: de Reboot is eigenlijk een must voor iedereen die een lever heeft en die kiest voor een gezond en vitaal lichaam. Dus ook voor jou!

sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-gezonde_lever

Dit is wat je ontvangt

 • 7 dagen lang iedere dag toegang tot een nieuwe les over de gezondheid van jouw lever in de Sugarchallenge Academy
 • 7 overheerlijke levervriendelijke dagmenu´s
 • Een uitgebreide manual met daarin alle geheimen en spelregels die je nodig hebt voor een gelukkige, gezonde en vitale lever
 • Je kunt starten wanneer je wilt
 • Je houdt een jaar lang toegang tot het cursusmateriaal zodat je af en toe weer opnieuw kunt Rebooten

VOOR € 57,=

Sugarchallenge by Carola van Bemmelen - toeter

Dit zeggen de deelnemers:

[indeed-my-testimonials-vc group="reboot" limit="1000" max_num_desc="500" read_more="0" order_by="rand" show="name,image,quote,stars" theme="theme_8" disable_hover="0" align_center="0" columns="1" slider_set="1" items_per_slide="1" slide_speed="8000" slide_pagination_speed="500" slide_opt="autoplay,stop_hover,responsive,autoheight,loop" pagination_theme="pag-theme1" animation_in="none" animation_out="none" filter_set="0" filter_select_t="small_text" filter_align="left" layout_mode="masonry" page_inside="0" inside_template="IMTST_PAGE_TEMPLATE" tmst_custom_href="0"]
sugarchallenge-carola_van_bemmelen-reboot-gezonde_lever

 Doe mee met de Sugarchallenge Reboot voor een gelukkige, blije en gezonde lever!

Je kunt ieder moment beginnen met jouw Sugarchallenge Reboot. Je kunt hem ook meerdere weken achter elkaar volgen of meerdere keren per jaar doen. Gebruik hem om jouw suikervrije leefstijl een extra boost of een extra dimensie te geven of wellicht is dit de sleutel, de missing link die je nodig hebt om dit keer wel afscheid te kunnen nemen van die hardnekkige kilo´s of eindelijk meer energie te krijgen. Go for it!

Veel gestelde vragen

Ja, alle menu´s in de Reboot zijn glutenvrij, als een extra ondersteuning voor je darmen en je lever.

De menu´s bevatten vis, matig vlees en matig gevogelte omdat deze voedingsstoffen bevatten die de lever nodig heeft o.a. voor ontgifting en energie-aanmaak. Ben je een vegetariër die af en toe vis eet, dan kun je prima uit de voeten met de menu´s. Eet je helemaal geen vlees en geen vis, dan wordt het lastig.

De Reboot is een geweldige voorbereiding op de Sugarchallenge, maar kun je ook heel goed doen als je al een keertje een Sugarchallenge hebt gedaan en weer jouw suikervrije leefstijl wilt opfrissen. In combinatie met de Sugarchallenge is het dus een prima idee om mee te doen aan de Reboot. Mocht je op dit moment deelnemen aan het Suikerbrein programma (start vanaf oktober 2017) of aan een individueel coachtraject, dan is het waarschijnlijk een beetje dubbelop. In dat geval zou je deel kunnen nemen aan de Reboot vanwege de extra achtergrond informatie die je ontvangt.