Heb jij een suikerbrein?

Sugarchallenge - Heb jij een suikerbrein? by Carola van Bemmelen

IS JOUW BREIN VERSLAAFD AAN SUIKER EN SNELLE KOOLHYDRATEN?

Onze voeding bevat veel verslavende stoffen die jouw brein kunnen ´kidnappen´. De belangrijkste zijn suiker en snelle koolhydraten.

Zeker als jouw brein verslavingsgevoelig is kan dat zorgen voor een haat-liefde verhouding met eten en een leven lang ´gedoe´ met je gewicht.

Je brein doet dan namelijk waar het zelf zin in heeft en niet wat het lichaam nodig heeft. Met als gevolg dat je gaat eten als je brein behoefte heeft aan plezier en niet omdat je lichaam honger heeft. Daardoor eet je vaker, meer en ongezonder dan je eigenlijk zou willen (en je staat erbij en kijkt ernaar…).

Met de test ontdek je peilsnel of jouw brein ´gevangen gehouden´ wordt door suiker en snelle koolhydraten geven we je tips hoe je dit kunt veranderen!

Belangrijk: vul deze test in, uitgaande van jouw eetpatroon voordat je begon aan de Sugarchallenge.

ONTDEK HIER OF JIJ EEN SUIKERBREIN HEBT!

Onze voeding bevat veel verslavende stoffen die jouw brein kunnen ´kidnappen´. De belangrijkste zijn suiker en snelle koolhydraten. Zeker als jouw brein verslavingsgevoelig is kan dat zorgen voor een haat-liefde verhouding met eten en een leven lang ´gedoe´ met je gewicht. Met de test ontdek je pijlsnel of jouw brein ´gevangen gehouden´ wordt door suiker en snelle koolhydraten!