Suikervrij eten, waarom zou ik?

Suikervrij eten waarom zou ik by Patricia Storm

Suikervrij eten, dat is de hype van tegenwoordig toch?

Dat vliegt vanzelf wel weer over, dus waarom zou je eraan mee doen?

Dat is een keuze die je zelf maakt.Je bent vrij om ervoor te kiezen om volop suikers te blijven eten. In de huidige maatschappij hebben veel mensen last van overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, auto immuunziektes, huidproblemen, hormonale problemen, kanker, reuma, chronische vermoeidheid of een andere welvaartsziekte.

Deze ziektes zijn halverwege de 20e eeuw flink toegenomen. Precies in de tijd dat er steeds meer suiker toegevoegd werd aan ons eetpatroon.

We zijn het met z’n allen ook gewoon gaan vinden om vanaf je 50e levensjaar zo’n beetje ‘af te gaan takelen’, we worden strammer, krijgen last van kwaaltjes, de eerste (blijvende) medicijnen worden voorgeschreven.

Als je daar eens goed over nadenkt is dat eigenlijk helemaal niet zo gewoon. Uit bovenstaande punten kan je de conclusie trekken dat suiker wellicht niet het beste voedingsmiddel voor de mens is.

Met gezonde voeding kan je veel van de ziektes en kwalen verminderen en/of voorkomen. Ik heb ervaren dat ik me veel beter voel als ik geen toegevoegde suikers meer tot me neem. Ik gun dit jou ook.

Durf je het aan een maand (of langer) suikervrij?

Wil je meer lezen van Certified Sugarchallenge Coach Patricia Storm, kijk dan op www.bewustvoeden.nl

Sugarchallenge Suikerspiekpas by Carola van Bemmelen

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie