Voor lezers

Voor alle lezers van de 100% Suikervrij Boeken - Sugarchallenge by Carola van Bemmelen

GRATIS INFORMATIE

Alsjeblieft! Alle informatie waarnaar wordt verwezen in de verschillende 100% Suikervrij boeken! Mocht je iets missen, laat het ons weten via support@sugarchallenge.nl

Sugarchallenge by Carola van Bemmelen - Facebook

Gratis Facebookgroep voor lezers

Heb je het boek 100% Suikervrij in 30 dagen gelezen en wil je graag aan de slag met jouw suikervrije leefstijl? Dan kun je gratis deelnemen in de speciale Sugarchallenge self-supportgroep op Facebook. Je kunt je hier aanmelden met de speciale aanmeldcode die je vindt in het boek. Wij voegen je dan zo snel mogelijk (meestal binnen 5 werkdagen) toe aan de groep. Heel veel succes alvast!

Sugarchallenge by Carola van Bemmelen - Suikerteller iPhone app

Suikerteller app

In de Apple I-phone store kun je gratis de Suikerteller app downloaden. Hierin vind je van honderden producten de gegevens over hoeveel suiker ze bevatten, wat de Glycemische Index en Glycemische lading is en of ze Sugarchallenge-proof zijn. Heb je geen I-phone, kijk dan hier voor de uitgebreide tabel.

Sugarchallenge by Carola van Bemmelen - druppel

Voor diabeten: stappenplan afbouwen medicatie

Heb je diabetes en gebruik je hiervoor medicatie? In dit stappenplan vind je alle informatie die je nodig hebt voor het afbouwen van je medicatie, samen met uitgebreide informatie voor jouw diabetesbegeleider.

Sugarchallenge by Carola van Bemmelen - suikerspiekpas

Suikerspiekpas

Handig voor in je portemonnee is deze spieklijst op pasjesformaat. Op de suikerspiekpas vind je de meest gebruikte schuilnamen voor suiker. Knip hem uit, stop hem in je portemonnee en je bent altijd geïnformeerd!